Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 20 maart 2015

Mooi resultaat Verkiezingsuitslag PS2015

Wat een mooi resultaat heeft D66 geboekt bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten!

In de provincie Gelderland groeide D66 van 4 naar 7 zetels! De D66-campagne richtte zich vooral op meer banen, minder lasten en beter onderwijs. En deze boodschap is blijkens de verkiezingsuitslag helder en duidelijk doorgedrongen in Gelderland.

Team D66 Neder-Betuwe feliciteert de zeven gekozen D66-Statenleden voor Gelderland: Michiel Scheffer, Fleur van der Schaik, Rita Braam-van Valkengoed, Lucia van Milaan, Rigo Heldoorn, CĂ©line Blom en Stan Hellegers. Zij gaan zich de komende jaren inzetten om de verkiezingsboodschap waar te maken.

Ook team Neder-Betuwe mag zich verheugen in een groei. Hier ging onze partij namelijk vooruit met 2,1% ten opzicht van 2011.

Bedankt voor uw stem!